Bobil i byen Nå kan bobilturister parkere sentrumsnært på Jernbanebrygga med sj…

[ad_1]
Bobil i byen

Nå kan bobilturister parkere sentrumsnært på Jernbanebrygga med sjøutsikt til Bryggevannet. Skien kommune legger til rette for bobilparkeringen og i første omgang er det opparbeidet plass til tre bobiler. Det er satt opp søyler for strømuttak og tilgang til vann. Avgiften er den samme som parkering forøvrig i området, 30 kroner døgnet.

– Vi setter veldig pris på bobilplasser i sentrum, sier bobileier Carlo Wighus som representerer Norsk bobilforening. Parkeringen ligger sentralt til med kort vei til restauranter, handel og opplevelser. I tillegg er det mulig å fiske fra brygga 1. juni – 31. august. Fiskekort kjøpes på www.skienselva.no

Hans Kåsa, (pådriver og bobilentusiast), Carlo Wighus (Norsk bobilforening), Anne Lekven (leder av Servicesenteret/Turist kontor i Skien kommune) og Tor Arnesen Scheen (utbyggingssjef i Skien kommune) var tilstede da bobilparkeringen ble åpnet. Plassen ble umiddelbart tatt i bruk av en fornøyd bobileier som ble ønsket velkommen av Tor Arnesen.

Skien Fritidspark har også bobilparkering. Esso Goberg på Kjørbekkhøgda og Skien Fritidspark har tømming for bobil toalett og spillvann.

GPS koordinatene til parkeringen:
59.203558, 9.613674

foto: Kjetil Østlie, VisitGrenland


[ad_2]

Source

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.