Nå starter prosjekteringen av nytt sykehjem i Kverndalen. Samarbeidspartner for …

[ad_1]
Nå starter prosjekteringen av nytt sykehjem i Kverndalen. Samarbeidspartner for arkitekter og tekniske rådgivere er valgt.
Valget falt på prosjekteringsgruppen med Børve Borchsenius Arkitekter AS. De har med seg KHR Architecture som samarbeidende arkitekter, Sweco Norge AS som tekniske rådgiver, Dronninga Landskap AS som landskapsarkitekt og Grunnteknikk AS som geotekniker. Onsdag signerte kommunen kontrakten med Børve Borchenius.

– Veldig gøy at en ny milepæl for urbant sykehjem er nådd! Arkitektene er valgt, og vi har fått en spennende miks av lokale, anerkjente aktører og dansk kompetanse. Nytt sykehjem i sentrum av byen vår er et prosjekt som hele bystyret gleder seg til og heier på. Lykke til og gratulerer med et prestisjetungt og viktig oppdrag, sa ordfører Hedda Foss Five i forbindelse med kontraktsigneringen.

Prosjektet omfatter bygging av en ny institusjon med minst 128 heldøgns plasser, lokalisert i Kverndalen. Det skal etableres to nye dagsentertilbud i bygget med til sammen 30 plasser, og det skal tilrettelegges for næringsvirksomhet på bakkeplan mot Kongensgate. Prosjektet er en del av byutviklingen og skal derfor koordineres med andre byutviklingsprosjekt for å sikre synergieffekter med nærmiljøet.

Fremdriften i prosjektet:
•Oppstartmøte november 2017
•Presentasjon av prosjektskisse februar 2018
•Forprosjekt ferdig desember 2018
•Detaljprosjektering januar 2019 til desember 2019
•Bygging april 2020 til januar 2022
•Klargjøring til drift mars til august 2022
•Oppstart drift september 2022

Mer informasjon om det nye sykehjemmet kan du lese på kommunens nettsider #heading-h2-8″ target=»_blank»>http://www.skien.kommune.no/skien-kommune/helse-og-velferd/sykehjem/ #heading-h2-8


[ad_2]

Source

Ett svar til "Nå starter prosjekteringen av nytt sykehjem i Kverndalen. Samarbeidspartner for …"

  1. May-Britt Siljan   27. oktober 2017 at 08:54

    Helt vilt og legge sykehjem der :/ forstår ikke hva de tenker på :/

    Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.