Ønsket seg gatelys – nå er de på plass. Malin Midteide Løkken (15) og Antonia E…

[ad_1]
Ønsket seg gatelys – nå er de på plass.

Malin Midteide Løkken (15) og Antonia Ewald (20) har skrevet brev til Skien kommune om at det er behov for gatelys fra Einaren og nedre del av Meierkollen til Gulsethallen, Kollmyr skole og kunstgressbanen. Begge påpekte i sine brev at det er mange barn og unge som bruker vegene til både skole og fritidsaktiviteter. Ewald la ved underskrifter fra 598 beboere i området.

– Jeg synes det var viktig å få på plass lys langs vegen fordi vi synes det var utrygt å gå der når det var mørkt, forteller Antonia Ewald. Både hun og Malin er glade for at femten nye lys er på plass.

– Jeg synes det er veldig bra at disse unge jentene har engasjert seg for nærmiljøet og kommer med innspill til forbedringer. Vi tar gjerne i mot innspill om andre tiltak innbyggerne synes er viktige, sier ordfører Hedda Foss Five.

Skien bystyre vedtok en tilleggsbevilgning til investeringsprosjekter i årets budsjett. Lysene er finansiert ved disse midlene.

På bildet sees flere av dem som bruker vegene daglig og er fornøyde med at de nye lysene er på plass:

Antonia Ewald, Malin Midteide Løkken, Helle Midteide Løkken med hunden Peik, Nemine Hestenes Gunleikskås, Ida Midteide Løkken, Oda Solvik, Mina Karimi og Kamilla Talmo sammen med Knut Janøy fra Skien kommune.[ad_2]

Source

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.