Stortingsrepresentant Bård Hoksrud (FrP) har i dag lagt ut et brev på Facebook d…

[ad_1]
Stortingsrepresentant Bård Hoksrud (FrP) har i dag lagt ut et brev på Facebook der han kritiserer ordningen med hjemmehjelp i Skien kommune gjennom noen av sommerukene.
Vi er de første til å beklage at dette brevet ble lett å misforstå. Dette handler kun om rengjøring. Ikke hjemmesykepleien. De brukerne som trenger hjelp til handling, dusj, personlig bistand til hygiene, sengeskift og helsehjelp får dette gjennom hele sommeren, slik som resten av året.
Vi foretar en vurdering på individuell basis av brukerne og hvem som må ha hjemmehjelp i ferieperioden. Vi har noen få vikarrreurser som tar seg av dette. Dette handler ofte om marginalisere brukere som også får bistand fra hjemmesykepleien eller rusteamet som også bistår med ulike behov.
I brevet til brukerne kan de ta kontakt med oss dersom de er uenig eller har spørsmål.
Tilbakemeldingen fra de fleste brukerne over noen år, er at de ønsker sin faste hjemmehjelp, og ikke en vikar.

Vi kommer til å følge opp ordningen gjennom sommeren, og sørge for at brukerne ikke lider overlast.

Skien kommune sender ut et nytt brev til brukerne i løpet av morgendagen, og vil også informere dem muntlig,sier Guro Winsvold, kommunalsjef helse og velferd
[ad_2]

Source

5 Svar til "Stortingsrepresentant Bård Hoksrud (FrP) har i dag lagt ut et brev på Facebook d…"

 1. Kari Sommervold   25. juni 2017 at 19:15

  Hører ofte sjukepleierne og like dan hjelpepleierne fra hjemmesykepleien blir kalt for hjemmehjelper i Skien . Må da vite forskjell på det vel?

  Svar
 2. Yvonne Håland   25. juni 2017 at 20:20

  Håper dere også spesifiserer hva som gjør at en mann på 92 år (som er avhengig av pustemaskin pga kols og kraftig astma) ikke får hjemmehjelp eller sengeskift på 6 uker!

  Svar
 3. Anne Saglokken   25. juni 2017 at 20:35

  Tydeligvis hjelper det å reagere også i Skien, fint med nytt brev!

  Svar
 4. Bent Erik   25. juni 2017 at 23:49

  Syns det var veldig bra at Bård Hokksrud la ut dette, for da blir kanskje Skien kommune mer bevisst på sine beslutninger, og at de blir til de pleietrengenes fordel, når man ser den negative responsen på sosiale medier vedrørende det brevet. For hvem vet, hva de kunne funnet på, om ingen hadde reagert?

  Svar
 5. Bjørg Irene Hegland   26. juni 2017 at 07:30

  Store ord og fleskefett sitter ikke fast i halsen!! Om du er nesten blind og ikke i stand til å tørke opp «sklifarlig» søl fra gulvet så tar de ikke hensyn til det!! Bård Hokksrud må gjerne ta kontakt med meg å få det forklart!!

  Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.