Tirsdag kveld fikk kriseledelsen i Skien melding om en oversvømt trafo ved Svanv…

[ad_1]
Tirsdag kveld fikk kriseledelsen i Skien melding om en oversvømt trafo ved Svanvik, og at noen abonnenter ble uten strøm som følge av dette. Skagerak Energi håndterer situasjonen.

Tidligere på ettermiddagen oppsto det bekymring for sigevannet fra avfallsanlegget i Bjorstaddalen . Klokken 22.15 ble det meldt at det igjen var kontroll på mengden, og at Sivilforsvaret har bistått med utpumping av overvann.

Veien til Pollen ved Skotfoss er oversvømt. Brua er stengt og vil fortsette slik til vannmengden avtar, trolig ca en time etter at regnet stopper natt til onsdag.
Hvis det er behov for syketransport, håndterer brannvesenet dette, opplyser Skien kommunes beredskapssjef Svein Skaara tirsdag kveld
Ellers har det kommet flere meldinger som vann i kjellere i Skien kommune, samt rapporterte tette nedløp. Ingeniørvesenet håndterer dette. Brannvesenet har satt inn ekstra mannskaper for å avhjelpe de utsatte.

I Skien vurderer man situasjonen som stabil og håndterbar, opplyser Skaara.
Det er ikke sendt ut spesielle advarsler for Skien fra Statens Vegvesen, men det er viktig å legge til at det er problemer på E18 i Dørdal-området i Bamble.
[ad_2]

Source

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.