Vedlikehold av lekeplasser og sentrum Vi har de siste dagene fått flere henvend…

[ad_1]
Vedlikehold av lekeplasser og sentrum

Vi har de siste dagene fått flere henvendelser om behov for vedlikehold av lekeplasser og sentrum. Våren og sommeren er en travel tid for vår parkavdeling med store områder som skal beplantes, klippes og vedlikeholdes.

– Regn og varme de siste ukene har ført til økt vekst og ekstra behov for vedlikehold. Vi setter derfor nå inn ekstra ressurser for vedlikehold i sentrum, forteller bygartner Tone Kvålsgard.

Skien kommune har ansvar for vedlikehold av rundt 200 lekeplasser. Vi har vedlikeholdsruter for lekeplassene, men det er tidkrevende å rekke over alt. Noen av lekeplassene blir vedlikeholdt av naboer og foreldre. Det setter vi veldig stor pris på. På en lekeplass på Bølehøgda har naboer vedlikeholdt området gjennom flere år. Tusen takk til dere for det. Denne lekeplassen inngår i en av våre vedlikeholdsruter, men siden naboer har gjort en flott innsats der gjennom mange år har ikke vi vedlikeholdt den. Vi forstår nå at det er et ønske om at vi tar vedlikeholdet her fremover.

– Vi er glad for tilbakemeldinger fra innbyggerne om behov for vedlikehold og håper at de ekstra ressursene som settes inn nå skal gjøre sentrum mer attraktivt for innbyggerne og besøkende, sier drift og anleggssjef Bjarne Skauen.
[ad_2]

Source

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.